Zorg van Oranje ook dit jaar sponsor van Suthwalda Open

23 mei 2024


Ik zit tegenover Bas Slot, van Zorg van Oranje! Dit jaar voor de 3e keer op rij, sponsor van ons ‘Suthwalda Open’ toernooi!   Vandaar de naam ‘Zorg van Oranje Suthwalda Open 2024’ toernooi! En we hebben Bas hier het afgelopen jaar al eens uitgebreid over gesproken. Zie de link naar het vorige interview…. Klik hier!

Vertel Bas, is er na ons gesprek van de vorige keer nog iets veranderd? Is er nog nieuws? Wil je nog iets met ons delen?   Nou, leuk dat je dat vraagt…. dat is er zeker;  De vorige keer schreven we dat we gingen verhuizen naar een groter kantoor. Die is er dus inmiddels en wel aan de Alteveerstraat 25 in Hoogeveen. En dat is een fijne plek, een fijn kantoor!    En sinds de opening van dat kantoor is er ook een uitbreiding in ons team gekomen, 2 recruiters en een planner.  

Oh.. help me even Bas, wat houdt dat in?  Onze recruiters zoeken vooral nieuwe zorgverleners….  en de planner, plant de zorgverleners op losse diensten of detacheringen van onze opdrachtgevers in. 

Nog meer nieuws;  En…. We hebben inmiddels ook een kantoor in Zwolle geopend. Daar zitten we nu iets meer dan een jaar!    En….. vers van de pers…. we hebben het plan om binnen nu en een jaar ook nog een kantoor in Groningen stad te openen.   

Wauw wat een nieuws, wat goed om te horen! Fijn dat je onze sponsor bent zeg van dit tennis & padel toernooi. Daarover gesproken…. doe je zelf nog mee?  Jazeker…. Alleen met tennis overigens . En daar zijn al zoveel categorieën waarin ik graag mee wil spelen dat ik nog geen keus heb gemaakt! 

Ik adviseer; steen, papier, schaar Bas… ! Haha   Wat ook leuk is om te vertellen… doordat ik sponsor ben, praten we er op het werk ook veel over. Het leeft echt… sinds een jaar padellen we regelmatig een potje met z’n allen. In Zuidwolde.. of in Meppel!   

En je zit sinds kort ook in de toernooicommissie begreep ik?  Ja, dit jaar voor het eerst. In mei heb ik de eerste vergadering en ik ga met frisse moed starten! Leuk…. Ik heb er zin in.   

Hee en elk jaar hebben jullie van die leuke goodies & acties…. Vertel, dit jaar ook?! Ja….. daar zijn we druk mee bezig.. laat je verrassen!                     

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 528 372 310

Adres

Zuider Esweg 1C
7921 JC Zuidwolde

KVK-nummer

40045071