Sponsor van Suthwalda Open 2022 aan het woord: Zorg van Oranje

22 juli 2022


Wie hebben we voor ons; 

Bas Slot, zelf al ongeveer drie jaar actief @ onze club. Via vrienden die hier ook tennissen heeft hij met onze club kennis gemaakt. Eerst diverse sporten geprobeerd; hardlopen,  fietsen, voetbal, maar telkens kwamen er blessures om de hoek kijken. Door die vrienden werd hij dus geënthousiasmeerd in tennis. En wat nou zo leuk was…. Dit pakte hij samen met zijn vrouw Renee op en startte met lessen bij Floris, één keer in de week maar daarnaast ook vrij tennissen. Na een tijdje begon het competitieve, dus schreef hij zich ook in voor de ladder. Bas en Renee weten al snel, dit is samen een leuke sport! Naast een drukke baan.. ontspannen…. even samen de baan op! Inmiddels tennissen beide zoons ook.

Hij was jarenlang zelf ZZP’er (interim consultant) bij diverse (academische) ziekenhuizen, grote zorginstellingen en zorgverzekeraars geweest, overigens altijd in de zorg en altijd op het gebied van advies, financiën en bedrijfsvoering. En dan in 2017 besluit hij, samen met zijn vrouw; wij starten voor onszelf. En daar ontstaat het bemiddelingsbureau in zorgverleners; Zorg van Oranje. 

En dan zijn wij nieuwsgierig; waar komt de naam vandaan? 
Nou, ik was op zoek naar een naam die mooi klonk, de lading dekt, aanspreekt en interesse wekt. Eigenlijk had ik de naam Zorg van Oranje vrij snel bedacht. Oranje is de kleur van ons allemaal… van ons Nederland, oranje is de kleur van verbinding. En met ons bedrijf verbinden wij dagelijks vraag en aanbod  in de zorg met elkaar.

En je logo? 
Dat is een kroontje, met 3 puntjes. Die puntjes zijn 3 poppetjes. De buitenste staan voor de Zorgaanbieder en Zorgverlener. En de middelste is de client, daar draait het immers om. Dus ook hier weer die verbinding.

En wat start met 1 computer, 1 klant en een telefoonnummer op een kamertje van 6 vierkante meter….. is nu.. anno 2022; een volwaardig bedrijf met ongeveer 200 zorgverleners , variërend van huishoudelijke hulpen, begeleiders, verzorgenden tot verpleegkundigen. Een deel van deze zorgverleners zijn in dienst als detachant of uitzendkracht of als  ZZP-er aan ons verbonden (is die weer ðŸ˜‰).  Wij kunnen dit niet mogelijk maken zonder een fantastisch team van betrokken en leuke medewerkers op kantoor. Er is veel concurrentie in onze markt, ook online, maar wij merken dat door onze warme contacten, snelle lijnen, dienstverlenende instelling en uitgebreide netwerk van betrokken en deskundige zorgverleners wij elke dag weer het verschil maken en van toegevoegde waarde zijn. Dat is echt een verdienste van het team van kantoor én de zorgverleners. Alle credits voor hen! Ons werkgebied beslaat de 4 noordelijke provincies en doen zaken met de grotere zorginstellingen.

En wat doe je dan precies? 
Heel kort gezegd brengen wij vraag en aanbod bij elkaar.

Dat klinkt mooi Bas, maar wat is dan de vraag en wat kan het aanbod zijn?  
Als een zorginstelling (voornamelijk thuis-, verpleeghuis- en gehandicaptenzorg) op zoek is naar tijdelijk of vast personeel dan kunnen ze ons bellen . Dat kan zijn voor openstaande diensten door bijvoorbeeld ziekte of door (structureel) personeelstekort. De aanvragen variëren van openstaande diensten op de dag zelf,  voor langdurige ondersteuning tot het invullen van vaste posities.  

Oké, dat is dan de vraag… en hoe komen jullie aan je aanbod? 
Wij hebben recruiters in dienst die de hele dag Sherlock Holmes spelen op zoek naar nieuw talent! Dat gebeurt tegenwoordig grotendeels via de verschillende social media kanalen. Misschien heb je wel eens iets voorbij zien komen?

Oke Bas, en hoe komt het dan dat we je nu als sponsor van dit toernooi zien!?  
Met ons bedrijf zijn wij de hele dag bezig met het welzijn van de mensen. Sporten is gezond en gaat ook over welzijn. Die link is zo gelegd. Daarnaast voel ik mij als lid betrokken. Dat wij als club zo’n groot toernooi organiseren vind ik erg mooi. Daar verbind ik mijn naam graag aan. Zorg maak je samen, tennis ook!

Heb je nog een leuk nieuwtje?
Jazeker! Wij groeien uit ons jasje. Die kamer van 6m2 5 jaar geleden is al vlot omgeruild voor 35m2, dat werd 2 jaar later 70m2 en vanaf 1 augustus verhuizen wij naar ons nieuwe kantoor aan Alteveerstraat 25 te Hoogeveen. Daar zijn wij nu nog druk aan het klussen en hebben daar straks een kantoor dat helemaal past bij ons bedrijf.

Wil je meer weten over Bas en Zorg van Oranje? Loop dan even langs, ze hebben de koffie altijd voor je klaar staan!

Doe jij ook mee aan Zorg van Oranje Sutwalda Open 2022? Dan staat je bij de aanmelding bij de club fysiek nog een iets leuks van onze sponsor te wachten om het toernooi goed te starten! 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 528 372 310

Address

Zuider Esweg 1C
7921 JC Zuidwolde

KVK-nummer

40045071