Nieuwe leden

Wat leuk dat je lid bent geworden van onze vereniging, welkom! Om je zo snel mogelijk wegwijs te maken binnen onze vereniging verzoeken we je onderstaande informatie door te lezen.

Ledenpas
Als lid van onze vereniging ontvang je de KNLTB-ledenpas. Deze pas is een identiteitsbewijs voor op de club, bij toernooien of competitie. Met deze pas kan je daarnaast ook een tennis- of padelbaan op ons park reserveren, dit wordt ook wel afhangen genoemd.

Afhangen
Bij TC Suthwalda kun zeer eenvoudig en snel een tennisbaan digitaal afhangen via het KNLTB Afhangbord. Zo ben je zeker van een baan. 

Het KNLTB Afhangbord maakt digitaal afhangen mogelijk op twee manieren. Allereerst kun je afhangen via een Afhangbord-scherm in het clubhuis. Hoe werkt dit? Als lid kun je eenvoudig inloggen met je ledenpas. Vervolgens krijg je inzicht in het aantal (beschikbare) tennisbanen en kun je introducees of andere spelers toevoegen om mee of tegen te spelen. Selecteer jouw favoriete baan en spelen maar! Onderstaand filmpje laat zien hoe het afhangen in zijn werk gaat.

Filmpje: reserveren via afhangbord in het clubhuis

Daarnaast is digitaal afhangen mogelijk via je telefoon. Het KNLTB Afhangbord werkt namelijk naadloos samen met de KNLTB ClubApp waardoor je ook in de app een baan kunt reserveren en afhangen

Filmpje: reserveren via de mobiel met de ClubApp

Let op: het kan voorkomen dat de komende periode trainingen worden gegeven op andere banen dan aangegeven in KNLTB Afhangbord. Ga in dit geval op de baan spelen waar de training in eerste instantie op gegeven zou worden. 

Banen slepen
Zowel de tennis- als de padelbanen dienen na afgeloop gesleept te worden. Dit geldt ook voor de smashcourtbanen. Het sleepnet vind je achterin of naast de velden. Op het hek van de velden vind je een afbeelding hoe het slepen in zijn werk gaat. 

Verlichting
Om 's avonds met goed zicht te blijven tennissen of padellen, is verlichting nodig. De verlichting op het park is te bedienen links achterin de gang van het clubhuis. Op het kastje kan per baan geregeld worden welke lampen aan en uit dienen te zijn. Selecteer de verlichtingsknop van jullie baan om deze aan te zetten. Gebruik zoveel mogelijk de banen waar al mensen staan te spelen met verlichting. Gebruikt niemand na jullie de baan? Zet de lampen van jullie baan op dezelfde wijze weer uit. 

Tennis- en padellessen
Voor zowel beginners als gevorderden biedt TC Suthwalda de mogelijkheid om tennis- en padellessen te volgen. Hiervoor hebben wij een samenwerking met Tennisschool Kilian. Klik hier voor meer informatie over tennis- en padellessen.

Competitie
De KNLTB heeft het hele jaar door een zeer divers competitieaanbod voor zowel senioren als voor de jeugd. Het maakt niet uit of je net begonnen bent of al langer speelt; iedereen kan meedoen. Ben je geïnteresseerd in het spelen van competitie? Lees hier meer over de competities en het aanmelden. 

Toss en laddercompetitie
Lijkt het je leuk om toch wat meer tennissers te leren kennen of wil je graag 'tennisuren' maken? Dan zijn de Toss en onze interne laddercompetitie daar een ideale gelegenheid voor. Bij de Toss zijn leden met alle speelsterktes welkom en voor nieuwe leden is de Toss een gezellige manier om in contact te komen met andere enthousiaste tennissers. Lees hier meer over de Toss.

Tijdens de laddercompetitie kom je in een ‘ladder’ (klassement) met alle spelers die meedoen. Elke 2 weken start een nieuwe ronde, waarin je automatisch gekoppeld wordt aan een tegenstander van jouw niveau. De voorgestelde datum en tijd is via de KNLTB Match app eenvoudig te wijzigen middels de handige chatfunctie. Je speelt dus wanneer het jou uitkomt . Lees hier meer over de laddercompetitie. 

Indoor tennis
Met je lidmaatschap kan je het hele jaar door buiten tennissen en padellen. In de wintermaanden kan je voor tennis gebruik maken van de twee smashcourtbanen. Maak je liever gebruik van de tennishal? Neem dan contact op met indoor tenniscommissie. De tennishal is beschikbaar van medio september t/m medio april. 

Updates en ontwikkelingen
Een paar keer per jaar wordt er vanuit de communicatiecommissie een nieuwsbrief verstuurd naar alle leden. In de nieuwsbrief zijn onder andere updates en ontwikkelingen over de vereniging terug te lezen. Naast de nieuwsbrief worden er gedurende het jaar ook mailingen vanuit verschillende commissies verstuurd om leden bij te praten. Op de website en via de KNLTB ClubApp zijn ook alle nieuwsberichten terug te lezen. 

Competitie
De KNLTB heeft het hele jaar door een zeer divers competitieaanbod voor zowel senioren als voor de jeugd. Het maakt niet uit of je net begonnen bent of al langer speelt; iedereen kan meedoen. Ben je geïnteresseerd in het spelen van competitie? Lees hier meer over de competities en het aanmelden. 

Opzeggen lidmaatschap
Wij hopen natuurlijk dat je vele jaren met plezier lid blijft van onze vereniging. Wil je toch opzeggen? Mail dit dan vóór 1 januari van het lopende jaar naar [email protected]. Je lidmaatschap wordt zonder opzegging automatisch gecontinueerd.

Vragen
Wanneer je nog vragen hebt, laat dit dan weten via [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 528 372 310

Adres

Zuider Esweg 1C
7921 JC Zuidwolde

KVK-nummer

40045071