Digitaal afhangen

Bij TC Suthwalda kun je zeer eenvoudig en snel een tennis- of padelbaan afhangen via het KNLTB Afhangbord. Zo ben je zeker van een baan. Lees hieronder hoe het afhangen in zijn werk gaat.

KNLTB Afhangbord in het clubhuis
Het KNLTB Afhangbord maakt digitaal afhangen mogelijk op twee manieren. Allereerst kun je afhangen via een Afhangbord-scherm in het clubhuis. Hoe werkt dit? Als lid kun je eenvoudig inloggen met je ledenpas. Vervolgens krijg je inzicht in het aantal (beschikbare) tennisbanen en kun je introducees of andere spelers toevoegen om mee of tegen te spelen. Selecteer jouw favoriete baan en spelen maar! 

KNLTB Afhangbord via de KNLTB ClubApp
Daarnaast is digitaal afhangen mogelijk via je telefoon. Het KNLTB Afhangbord werkt namelijk naadloos samen met de KNLTB ClubApp waardoor je ook in de app een baan kunt reserveren en afhangen

Let op: het kan voorkomen dat de komende periode trainingen worden gegeven op andere banen dan aangegeven in KNLTB Afhangbord. Ga in dit geval op de baan spelen waar de training in eerste instantie op gegeven zou worden. 

Installeren KNLTB ClubApp
De KNLTB ClubApp nog niet geinstalleerd? Download deze dan via de Google Play Store of de App Store. Zoek in de ClubApp naar ‘T.C. Suthwalda’ en kies Nieuw wachtwoord aanmaken? Voer dan jouw bondsnummer in (deze vind je op je KNLTB ledenpas) en je ontvangt een mail om je wachtwoord (opnieuw) in te stellen. Lukt het niet om in te loggen? Neem dan contact op met de communicatiecommissie 06-43239322 of via c[email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 528 372 310

Adres

Zuider Esweg 1C
7921 JC Zuidwolde

KVK-nummer

40045071