Sponsoren

Sponsor worden

Sponsoring is een mooie manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen en een positieve bijdrage aan het lokale verenigingsleven te leveren. Binnen TC Suthwalda doen wij veel om prestatietennis te stimuleren. Vooral de ontwikkeling van onze jeugdspelers vinden wij belangrijk. Dit kan helaas niet zonder sponsoren. 

Als sponsor van TC Suthwalda wordt jouw bedrijf of product meer onder de aandacht gebracht bij onze leden of via onze vereniging bij anderen.  Jouw naam kan op een reclamebord of reclamedoek langs de tennisbanen of in de tennishal komen te staan. Tevens staat jouw logo op deze website met een link naar je eigen website. Ook kan jouw naam en logo worden bedrukt op de clubkleding. Ben je geïnteresseerd in sponsoring van TC Suthwalda of wil je meer informatie? De sponsorcommissie vertelt je graag meer over de sponsormogelijkheden. 

Onze sponsoren

Wij zijn erg blij met onze trouwe sponsoren! Wil je meer weten over de bedrijven die ons een warm hart toedragen? Klik op de logo's onderaan deze pagina om de websites te bezoeken. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 528 372 310

Adres

Zuider Esweg 1C
7921 JC Zuidwolde

KVK-nummer

40045071