Laddercompetitie

Tennis jij ook meestal alleen met je vaste tennis maatje(s)? Ben je nieuw lid en wil je meer tennissen dan alleen op het lesuurtje. Dan is meedoen aan de interne tennisladder van TC Suthwalda een echte aanrader!  De laddercompetitie is niet alleen een mooie manier om jezelf sportief te meten met andere, maar ook een uitstekende manier om beter te gaan tennissen. Je bent niet meer afhankelijk van tennistoernooien en competitie en je kan het gehele jaar door tennissen. Deelname is gratis en alleen geldig voor leden van TC Suthwalda.

Hoe werkt het?

Je komt in een ‘ladder’ (klassement) met alle spelers die meedoen. Elke 2 weken start een nieuwe ronde, waarin je automatisch gekoppeld wordt aan een tegenstander van jouw niveau. De voorgestelde datum en tijd is via de KNLTB Match app eenvoudig te wijzigen middels de handige chatfunctie. Je speelt dus wanneer het jou uitkomt .

Wanneer je wint van een tegenstander die hoger op de ladder staat, kom je zelf ook hoger op de ladder te staan. Heb je vakantie of weinig tijd om te tennissen? Je kunt eenvoudig rondes overslaan of je uitschrijven als je niet meer mee wilt spelen. Hang op de gebruikelijke manier een baan af. Laddercompetitie spelers hebben extra speeltijd. Na 75 minuten speeltijd kan men afgehangen worden.  

Hoe geef ik mij op? 

  • Download de KNLTB Match app (iOS of Android); 
  • Open de app KNLTB Match;
  • Maak een account aan (Bondsnummer heb je nodig, zie ledenpas);
  • Ga naar Flexcompetities;
  • Twee interne club competities zijn actief. Selecteer jouw voorkeur. 

Heb je vragen over deze laddercompetitie? Neem dan contact op met [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 528 372 310

Address

Zuider Esweg 1C
7921 JC Zuidwolde

KVK-nummer

40045071