Outdoor tennis

TC Suthwalda beschikt naast 6 gravelbanen ook over 2 All weather banen. De all weather banen zijn beter bestand tegen regen en vorst dan de traditionele gravelbanen. Met de all weather banen kan onder bijna alle weersomstandigheden getennist worden, ook in de winter. Dit betekent dat er op het sportpark het hele jaar door getennist kan worden. 

Afhangen
Bij TC Suthwalda kun zeer eenvoudig en snel een tennisbaan digitaal afhangen via het KNLTB Afhangbord. Zo ben je zeker van een baan. 

Het KNLTB Afhangbord maakt digitaal afhangen mogelijk op twee manieren. Allereerst kun je afhangen via een Afhangbord-scherm in het clubhuis. Hoe werkt dit? Als lid kun je eenvoudig inloggen met je ledenpas. Vervolgens krijg je inzicht in het aantal (beschikbare) tennisbanen en kun je introducees of andere spelers toevoegen om mee of tegen te spelen. Selecteer jouw favoriete baan en spelen maar! Onderstaand filmpje laat zien hoe het afhangen in zijn werk gaat.

Filmpje: reserveren via afhangbord in het clubhuis

Daarnaast is digitaal afhangen mogelijk via je telefoon. Het KNLTB Afhangbord werkt namelijk naadloos samen met de KNLTB ClubApp waardoor je ook in de app een baan kunt reserveren en afhangen

Filmpje: reserveren via de mobiel met de ClubApp

Let op: het kan voorkomen dat de komende periode trainingen worden gegeven op andere banen dan aangegeven in KNLTB Afhangbord. Ga in dit geval op de baan spelen waar de training in eerste instantie op gegeven zou worden. 

KNLTB ClubApp
De KNLTB ClubApp nog niet geinstalleerd? Download deze dan via de Google Play Store of de App Store. Zoek in de ClubApp naar ‘T.C. Suthwalda’ en kies Nieuw wachtwoord aanmaken? Voer dan jouw bondsnummer in (deze vind je op je KNLTB ledenpas) en je ontvangt een mail om je wachtwoord (opnieuw) in te stellen. Lukt het niet om in te loggen? Neem dan contact op met de Communicatiecommissie 06-43239322 of via c[email protected].

Banen slepen
Zowel de tennis- als de padelbanen dienen na afgeloop gesleept te worden. Dit geldt ook voor de smashcourtbanen. Het sleepnet vind je achterin of naast de velden. Op het hek van de velden vind je een afbeelding hoe het slepen in zijn werk gaat. 

Verlichting
Om 's avonds met goed zicht te blijven tennissen of padellen, is verlichting nodig. De verlichting op het park is te bedienen links achterin de gang van het clubhuis. Op het kastje kan per baan geregeld worden welke lampen aan en uit dienen te zijn. Selecteer de verlichtingsknop van jullie baan om deze aan te zetten. Gebruik zoveel mogelijk de banen waar al mensen staan te spelen met verlichting. Gebruikt niemand na jullie de baan? Zet de lampen van jullie baan op dezelfde wijze weer uit. 

Tennis je in de winter toch liever in de hal? Lees hier meer over indoor tennis. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 528 372 310

Adres

Zuider Esweg 1C
7921 JC Zuidwolde

KVK-nummer

40045071