Update vanuit het bestuur

01 oktober 2021


Beste leden,

De zomer is helaas weer voorbij. De dagen worden korter, kouder en natter. Wij kijken terug op een mooie en sportieve zomer. Het tennis- en padeltoernooi Suthwalda Open was weer een groot succes mede door de goede organisatie van de toernooicommissie. Daarnaast waren er enkele jeugdtoernooien. Ook de laddercompetitie is populair onder de leden. Wedstrijdspelen daagt uit en motiveert. 

Opening padelbanen
Een hoogtepunt was de opening van de padelbanen. We kunnen trots zijn dat we dit gerealiseerd hebben. Sinds de opening op 2 juli jl. is er volop gebruik gemaakt van de banen. We hebben veel nieuwe leden mogen verwelkomen. Daar zijn wij ontzettend blij mee. Tennis en padel groeien door, ook bij onze vereniging!

Competitie
De competitieteams zijn van start gegaan. Met name ons Heren 1 team in de Eredivisie is bijzonder goed uit de startblokken gekomen. Na speeldag 2 staan zij fier bovenaan in de ranglijst. Een geweldige prestatie! Er volgen nog 5 speelrondes waarvan 2 thuis, op zondagmiddag 10 en 24 oktober. Kom kijken naar toptennis en moedig ons Heren 1 team aan.

Start indoor seizoen
Daarnaast is het indoor seizoen gestart. De competitie tennishal start begin oktober. Wij kijken uit naar een mooi indoor seizoen. 

Kantine hele jaar door geopend
Een ander punt is dat wij ook in de wintermaanden de kantine willen openhouden. Het hele jaar kan er nu buiten padel en tennis (op smashcourt) gespeeld worden. Dan is het mooi om na een (competitie)wedstrijd een drankje te drinken in onze kantine en gezellig na te praten. We hebben jouw hulp daarbij nodig en vragen jou zich aan te melden voor een (winter)kantinedienst. Vele handen maken licht werk. Alvast bedankt voor je inzet. 

Werkzaamheden sportpark
Om het sportpark op orde te houden is er een onderhoudsgroep. Zij zorgen met enige regelmaat op vrijdagmorgen voor het onderhoud van het park. Denk hierbij aan het blad vrij maken van de banen en de omgeving (bijv. terras en fietsenstalling), voetpaden bijhouden, groenvoorzieningen op orde houden, kortom heel diverse werkzaamheden. Nu het najaar aanbreekt met vallend blad, dus extra werk, is uitbreiding gewenst van de vrijwilligersgroep. Laat het ons weten wanneer je deze groep wilt versterken.

Coronatoegangsbewijs
Welkom, mag ik je QR-code even scannen? Dit is de nieuwe werkelijkheid. Sinds 25 september is het coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen van 14 jaar en ouder. Onze vrijwilligers in de kantine vragen jou de QR-code te laten zien als je (binnen) in de kantine plaatsneemt voor een hapje of een drankje. Buiten op het terras hoeft geen check gedaan te worden. Bestellen mag zonder QR-code wel aan de bar. Uiteraard proberen wij iedereen zo gastvrij mogelijk te ontvangen en zo veilig mogelijk te laten verblijven.

Over het aangepaste coronabeleid voor sportverenigingen ontvangen jullie zeer binnenkort nog een ledenbrief. Ook volgt er later dit jaar nog een ledenbrief over de overgang binnen onze vereniging naar automatische incasso's.

Mocht je je aan willen melden of vragen hebben kan dit o.a. via [email protected].

Ten slot wenst het bestuur jullie een heel fijne en sportieve tijd toe. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 528 372 310

Address

Zuider Esweg 1C
7921 JC Zuidwolde