Padel update

16 december 2021


Het is inmiddels alweer bijna een half jaar geleden dat wij onze padelbanen hebben geopend. En met trots kunnen we zeggen dat we de afgelopen maanden veel nieuwe (padel)leden mochten verwelkomen. De baanreserveringen blijven stijgen, net als het aantal leden. Hier zijn we dan ook heel erg blij mee.

Corona
Waar elke doordeweekse avond fanatiek gepadeld werd, zijn de banen tegenwoordig vanaf 17:00 uur leeg. Toch is het mooi om te zien hoe de banen door de maatregelen overdag steeds vaker op ons sportpark bezet zijn.

Laddercompetitie
De interne laddercompetitie voor padel zou op 6 december startten. Vanwege de beperkte beschikbaarheid van onze banen hebben we besloten om de start uit te stellen. De nieuwe startdatum voor de padel laddercompetitie is op maandag 17 januari. Heb jij je nog niet aangemeld? Download dan de KNLTB Match app (dit is dus niet de KNLTB ClubApp), maak een account aan, ga naar Club competities en selecteer Padel ladder DD (damesdubbel) of Padel ladder HD (herendubbel).

Competitie
Net als bij tennis is het ook mogelijk om met padel competitie te spelen namens TC Suthwalda. In 2022 worden er vier competities aangeboden; voorjaars-, zomer-, najaars- en wintercompetitie. Op dit moment zijn we op zoek naar padellers die het leuk vinden om deel te nemen aan de voorjaarscompetitie. Deze competitie wordt zowel op vrijdag, zaterdag als zondag gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers. Een competitieteam bestaat uit minimaal vier spelers en alle combinaties zijn mogelijk (DD, HD en GD). De speeldata voor de voorjaarscompetitie zijn week 14 t/m week 19, met eventuele inhaaldagen in week 20 en 21. Ben jij geïnteresseerd om competitie te spelen? Geef je dan samen met je teamgenoten snel op via [email protected]. Geef in de mail aan met wie je een competitieteam vormt en naar welke speeldag (vrijdag, zaterdag of zondag) je voorkeur uitgaat. Let op: we kunnen een beperkt aantal teams kwijt op onze banen dus wacht niet te lang met opgeven. Wil je graag competitie spelen maar jij of jullie hebben nog geen compleet team? Laat het weten via [email protected]. Dan kijkt de padelcommissie samen met jou/jullie naar de mogelijkheden.

Interne toernooien
Noteer de volgende data alvast in je agenda, want komend jaar organiseren we verschillende interne toernooien. Zaterdag 19 maart staat het Padel-Husseltoernooi op de planning. Tijdens deze dag speel je de hele dag verschillende wedstrijden en elke wedstrijd met en tegen verschillende leden. Een leuke manier om kennis te maken met andere enthousiaste padellers. Daarnaast organiseren we op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 mei (Hemelvaartweekend) een Game, Set & Match Toernooi. Tijdens dit toernooi speel je gedurende het weekend met een vaste partner verschillende wedstrijden. Meer informatie over beide toernooien volgt. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 528 372 310

Address

Zuider Esweg 1C
7921 JC Zuidwolde

KVK-nummer

40045071