Opening nieuwe padelbanen 5 en 6

29 mei 2024


Het lijkt nog zo kort geleden. En dat is het eigenlijk ook. Nog geen 3 jaar geleden openden wij onze eerste 2 padelbanen. Niet wetend dat de sport zo populair ging worden in onze gemeente. We hebben niet alleen onze eigen leden geenthousiasmeerd, maar ook een paar honderd nieuwe leden mogen verwelkomen. Daar zijn wij trots en dankbaar voor.

Opening nieuwe padelbanen
Met inmiddels 4 padelbanen kon vanwege het nog steeds groeiende ledenaantal 2 nieuwe banen natuurlijk niet ontbreken. Helaas zat het weer niet mee, maar dat mocht de pret niet drukken. Afgelopen vrijdagavond stond de opening van de nieuwe padelbanen 5 en 6 gepland. Wethouder Rudi Hooch Antink van onder andere sport heeft samen met Ben Hofman de banen officieel geopend. Ben is van de aanjagers van padel binnen de vereniging geweest. Zijn aandeel in de aanleg van alle 6 padelbanen is groot. Daarom kon het niet anders om Ben de eer te geven om 'zijn' banen te openen. 

Alternatief Mix and Play Toernooi
De avond zou afgesloten worden met het, inmiddels bekende, Mix and Play Toernooi. Het weer gooide helaas roet in het eten waardoor het toernooi in oorspronkelijke vorm niet door kon gaan. Het alternatief? Gezellig tossen en kijken hoe lang het droog blijft. Regen of niet, we kunnen terugkijken op een geslaagde avond met veel gezelligheid en mooie partijen. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 528 372 310

Adres

Zuider Esweg 1C
7921 JC Zuidwolde

KVK-nummer

40045071