Neem jij Toms taken over als groundsman?

13 oktober 2023


Er gaat bijna geen dag voorbij dat je Tom niet in de weer ziet op ons sportpark. Van het bespeelbaar houden van de gravel-, smashcourt- en padelbanen tot het ondersteunen van de accomodatiecommissie om het totale park netjes te houden. Tom is al jaren onze vaste groundsman die deze functie vol passie uitvoert. Daar zijn we hem erg dankbaar voor. Helaas heeft Tom besloten om te stoppen. Daarom zijn we op zoek naar iemand (of meerderen) die zijn taken wil/willen overnemen. 

Vacature groundsman

Als groundsman ben je verantwoordelijk voor het optimaal prepareren en bespeelbaar houden van onze zes gravel-, twee smashcourt- en vier padelbanen. Tijdens toernooien en competities vraagt dit wat extra aandacht. Daarnaast ondersteun je, wanneer nodig, de accomodatiecommissie om het hele sportpark netjes te houden en ben je bereikbaar bij storingen en reparaties van de banen of sproei installatie. Als groundsman ben je ongeveer 5 tot 6 uur per week (250 uur per jaar) beschikbaar én je ontvang een financiële vergoeding. Om je extra handvatten te geven, krijg je scholing met betrekking tot het onderhoud van de banen.

Lijkt het jou leuk om het stokje van Tom over te nemen? Neem dan contact op via [email protected]. Wil je wel een bijdrage leveren, maar ben je minder uren per week beschikbaar? Laat het ons dan ook weten. Het is namelijk ook mogelijk om de functie op te delen. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 528 372 310

Adres

Zuider Esweg 1C
7921 JC Zuidwolde

KVK-nummer

40045071