Gezocht: vrijwilligers voor het onderhoud van de padelbanen

24 april 2024


Nog even en het is zover; padelbaan 5 en 6 worden medio mei geopend. Omdat het huidige onderhoudsteam al (te) veel werkzaamheden op ons sportpark verzorgt en de accommodatie nog groter wordt, zijn we op zoek naar (meerdere) vrijwilligers die hun steentje willen bijdragen. Want veel handen maken licht werk, zeggen ze toch?

Werkzaamheden
Het meeste werk zit in het borstelen en schoonhouden van de padelbanen. Dit is wekelijks noodzakelijk. Hierdoor voorkomen we snellere slijtage van de banen en kunnen we fijner padellen. Het borstelen kan door meerdere mannen en vrouwen gedaan worden. 
Ook voor de ‘kleine klusjes’ kunnen we hulp gebruiken. Uiteraard gaat alles in overleg. Samen kijken we wat voor jou haalbaar en wenselijk is. Denk hierbij aan wanneer, tijden en hoe vaak. 

Wil je je aansluiten bij het onderhoudsteam om samen zorg te dragen voor onze padelbanen? Meld je dan aan bij Daniëlle via [email protected] of 06 23974790. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Ook voor extra informatie kan je bij haar terecht.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 528 372 310

Adres

Zuider Esweg 1C
7921 JC Zuidwolde

KVK-nummer

40045071