De 5 vragen aan; Ina Gortemaker

07 november 2022


(En ik had al 2 vragen gesteld…. Hoi Ina, mag ik je de 5 vragen aan stellen… en wanneer schikt het je?) Dus het wordt; de 7 vragen aan ;-)

1 Wie ben je? Wie hebben we voor ons?
Mijn naam is Ina Gortemaker en ik ben iemand met een sport-hart. Niet alleen qua tennis, maar in het verleden ook bij de korfbal en gymnastiek. Ik was gymnastieklerares en heb daarmee zelfs het NK behaald met de turnsters hier in het dorp. Ik ben getrouwd met Roelof Gortemaker, ook actief lid van de club en wellicht kennen jullie hem. Tennist actief maar is ook altijd te zien als klusjesman. Ik ben een geboren en getogen Zuudwoldiger. Waar we nog steeds met veel plezier wonen!

2 Hoe zien we jou op de club?
Achter de schermen ondersteun ik vooral de mannen van de ledenadministratie (John en Erwin). Ik neem het onderdeel; contributie-administratie voor mijn rekening. Samen met de heren verzenden we alle nota’s. Afgelopen periode was erg druk. Door de komst van de padelbanen hebben we ook veel nieuwe leden mogen verwelkomen. Dus ben je een nieuw lid? Dan heb ik je naam vast en zeker voorbij zien komen!

3 Wil je iets over je tennis of padel spel vertellen?
Inmiddels ben ik enkel nog supporter. Ik heb in het verleden zeker getennist, veel ook. Jarenlang competities gespeeld, toernooien, clubkampioenschappen, Toss-avonden. Alles erop en eraan! Wat was mijn kracht? Volmondig mijn uithoudingsvermogen. Ook al was je technisch beter, je moest van goeie huize komen om mij te verslaan want ik had alles terug. En, mijn topspin ballen…. Diep achter bij de base-lijn, ja en door die topspin stuiteren ze dan flink op!

4 Wie is je voorbeeld in tennis of padel?
Steffi Graf, voor wie haar niet kent; voormalig professioneel tennisspeelster uit Duitsland. Klein van stuk maar enorm sportief en een vreselijk goeie techniek. Dat spreekt me zo aan in haar. En… mag ik er nog 1 noemen? Martina Navratilova… gewoon om wie ze is!

5 En dan tot slot….
Met wie zou jij wel eens een beschuitje willen eten!? En uiteraard…. Waarom? Roger Federer, lijkt me geweldig! Ik weet niet of ik er voor in aanmerking kom, maar dat zou ik wel willen!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 528 372 310

Adres

Zuider Esweg 1C
7921 JC Zuidwolde

KVK-nummer

40045071