De 5 vragen aan: Daniëlle Pleizier

23 mei 2024


Pssssstttt.. mogen we je iets vragen??

1.Wie ben je? Wie hebben we voor ons! Ik Daniëlle Pleizier, 47 jaren jong en woonachtig in Zuidwolde. Ik kom hier overigens niet vandaan…. ik kom oorspronkelijk uit Raalte. Ik ben 3 jaar geleden verhuist naar Zuidwolde… en hier woon ik samen met John. Ik vind het hier helemaal leuk! Ik hou van de mentaliteit hier…. ‘Dat lekkere dorpse….!’  

2.Hoe zien we jou op de club? Leuk verhaal; komt ie… zo’n  2,5 jaar geleden was ik op een feestje en we hebben onder het genot van een borrel besloten om een padelclinic te volgens en daarna vonden we het zo leuk, dat we ons meteen hebben opgegeven voor padellessen. Ik had totaal geen tennis/padel ervaring, maar had 20 jaar gevoetbald… dus bal-gevoel heb ik wel!    

Okee, je bent dus een padeller…… en hoe zien we je nog meer op de club? Ik ben sinds kort lid van de padelcommissie. Een van mijn taken is het opzetten en coördineren van het baanonderhoud(team). Ik ben onlangs met de eigenaar van Padel Totaal (deze heeft de banen geplaatst) langs de banen gelopen en hij vertelde; regelmatig onderhoud van de banen is echt noodzaak. Er is dus nogal wat werk aan de winkel en daar heb ik zeker hulp bij nodig! Hopelijk spreekt dit de lezer aan….  

3.Wil je iets over je of padel-spel vertellen? Hoe ik speel is maar net hoe m’n dag is! Ik schijn nogal eens ‘sneaky’ balletjes voor aan het net te slaan, maar ik ben vooral een loper. Hoe harder ik moet werken tijdens een partij of les, hoe beter ik in mijn spel kom.  

4.Wie is je voorbeeld in de of padel? En waarom? Ik ken wel een aantal padellers maar niet zoveel… ik geniet eigenlijk meer van het spel in het algemeen en niet van 1 persoon. Ik kijk graag naar een mooie pot padel en dan maakt niveau me eigenlijk niets uit!  

5. En dan tot slot…. Met wie zou jij wel eens een beschuitje willen eten?? (& uiteraard waarom?) Dan kies ik Chris Hemsworth. En waarom? Rare vraag…. Google maar eens 😉  

Moniek mag ik jou nog iets vragen? Eeuh natuurlijk, dan maken we er dit keer 6 vragen aan van….   6.Oproep voor vrijwilligers in het Padel OnderhoudsTeam; deze vraag is voor jou als lezer. Ben jij geïnteresseerd en wil je graag je steentje bijdragen om te helpen bij het baanonderhoud van de padel? Wil je hier meer over weten? Schroom niet en neem contact met mij op via [email protected] of 06-23974790.        

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 528 372 310

Adres

Zuider Esweg 1C
7921 JC Zuidwolde

KVK-nummer

40045071