Activiteiten

In de week voorafgaand aan het play-offs weekend organiseren we op ons sportpark verschillende activiteiten. Zowel voor jong als oud is er van alles te beleven. Kom je ook?

 

Dinsdag 6 juni

We trappen de play-offsweek af met pizza toss voor onze eigen jeugd. Tijdens de toss loten de deelnemers tegen wie ze gaan tennissen. Toss is een laagdrempelige manier om gezellig met elkaar een balletje te slaan. De pizza toss staat gepland van 15:00 tot 17:00 uur voor de jeugdleden in de categorie rood, oranje en groen en van 18:00 tot 20:00 uur voor de jeugdleden in de categorie geel. Tussen 17:00 en 18:00 uur staat er voor alle deelnemers natuurlijk pizza eten op het programma. 

Opgave vóór 1 juni via deze link: Inschrijfformulier

Bingo

Natuurlijk mag een bingo ook niet ontbreken. We hebben   fantastische prijzen bij elkaar verzameld dus mis het niet en   trommel al je vrienden en familie op om mee te gaan. De bingo start om 20:30 uur en eindigt om ongeveer 23:00 uur. De kaartverkoop start om 19:30 uur. Vol is vol dus wees op tijd.

 

Woensdag 7 juni

Tennisactiviteiten basisschoolkinderen

Op de woensdagmiddag staan er verschillende activiteiten voor basisschoolkinderen op het programma om kinderen kennis te laten maken met tennis. Naast de activiteiten waar de kinderen zelf aan mee kunnen doen, geven Eredivisiespeler Jarno Jans en clubtalent Stef Hummel ook nog een tennisdemonstratie. De tennisactiviteiten staan gepland van 15:00 tot 17:00 uur. Meer informatie loopt via de basisscholen. 

Pubquiz

In welk jaar is TC Suthwalda opgericht? Hoeveel inwoners telt   Zuidwolde? En wanneer is het eerste Grand Slam toernooi gespeeld? Weet jij het antwoord op deze vragen? Dan mag jij de pubquiz zeker niet missen. Op de woensdagavond van 20:30 tot 23:00 uur kan jij, samen met je team, de strijdt aangaan. Geef je team (maximaal 4 personen) op bij Patrick Dekker of via [email protected]

 

Donderdag 8 juni

Mix and Play Toernooi Padel Jeugd

Om de jeugd ook te enthousiasmeren gaan we ook een Mix and Play Toernooi Padel voor de jeugd organiseren. Na het succes van vorig jaar mag het natuurlijk ook niet ontbreken op het programma. Tijdens het toernooi speel je verschillende wedstrijden en iedere wedstrijd weer met én tegen andere deelnemers. Het toernooi begint om 15:00 - 17:00 uur voor de jeugd basisschool en van 17:00 - 19:00 uur voor de jeugd middelbareschool. 

Opgave vóór 1 juni via deze link: Inschrijfformulier

Mix and Play Toernooi Padel en Tennis

Na het succes van vorig jaar mag het interne Mix & Play Toernooi natuurlijk ook niet ontbreken. Dit keer hebben we  naast padel nog een categorie toegevoegd; tennis. Het Mix & Play Toernooi Padel en Tennis is een toernooi waarbij kennismaken met elkaar en gezelligheid voorop staat. Tijdens het toernooi speel je verschillende wedstrijden en iedere wedstrijd weer met én tegen andere deelnemers. Het toernooi begint om 19:00 uur en eindigt om 23:00 uur. Geef je snel op bij Patrick Dekker of via [email protected] en geef aan met welke categorie je mee wilt doen: padel of tennis. Let op: vol is vol!

 

Vrijdag 9 juni

Sponsoravond (alleen voor genodigden)

Dat wij dit jaar de play-offs op eigen terrein kunnen organiseren hebben we te danken aan het kampioenschap Heren 1 vorig jaar. Dit wordt nu mogelijk gemaakt door een sponsorcollectief van vaste sponsoren van T.C. Suthwalda en subsidiegelden van gemeente, provincie en KNLTB. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende vrijwilligers. Super gaaf toch? Daarom staat de vrijdagavond in het teken van deze sponsoren en vrijwilligers. Tijdens de sponsoravond kijken we samen naar de loting van de play-offs. Via social media houden we jullie hiervan op de hoogte.

 

Zaterdag 10 juni 

Halve finale play-offs     

Op de zaterdag trappen we om 12:00 uur eindelijk af op ons eigen terrein met de halve finale van de play-offs. We maken dit weekend compleet met diverse foodtrucks (Hupsakeet, Le Baoski, Friet- & soepkraam) en een springkussen voor de kinderen! Ons Heren 1 team staat er goed voor. Dus hopelijk kunnen wij hen zaterdags zien strijden voor een plekje in de finale. 

Feestavond

Na bijna een week lang activiteiten sluiten we de zaterdag af met een feest in de tent op het sportpark. Wie weet wat voor een mooie avond ons te wachten staat als onze Heren 1 zich 's middags (hopelijk) geplaatst hebben voor de finale op de zondag. Onder begeleiding van DJ Hans Stroeve gaat het dak er vast en zeker af. Jij komt toch ook? Feesttent open vanaf 20.00 uur. 

 

Zondag 11 juni

Finale play-offs

En dan 'last but not least' de finaledag van de play-offs. Staan onze eigen Heren 1 dit jaar weer in de finale? En weten ze de landstitel voor het derde jaar op rij te bemachtigen? Zondag om 12 uur trappen we af.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 528 372 310

Address

Zuider Esweg 1C
7921 JC Zuidwolde

KVK-nummer

40045071