Eredivisie Heren 2024

26 maart 2024


Nog even en dan barst het competitie seizoen los! Dit betekent dat ook op het hoogste niveau tennis de beste heren teams van Nederland weer de strijd met elkaar aan gaan in de KNLTB Eredivisie Heren 2024. Inmiddels zijn de spelers en de speeldata bekend en kunnen we ons verheugen op de start van het seizoen op 7 april. Ook T.C. Suthwalda is weer van de partij!

Voor het vierde jaar op rij zijn we erin geslaagd om een geweldig team te vormen waarmee we vol trots aantreden in het nieuwe Eredivisie seizoen. Natuurlijk brengen we spelers van het eerste uur mee: Jarno Jans, Boy Westerhof, Tim van Terheijden en Niels Visker zijn present. Miliaan Niesten staat na lang blessureleed weer fit op de lijst en ook Sem Verbeek, Sander Arends en Abel Forger herkennen we van vorige jaren. Tot slot maken nieuwe aanwinsten Stijn Slump en Robin Grit het team compleet. Dit sterke team hebben we samen kunnen stellen dankzij onze nieuwe hoofdsponsor Employ en vele andere sponsoren die het Eredivisie tennis bij T.C. Suthwalda een warm hart toedragen. Zonder hun geen eredivisie!

Wij kijken er enorm naar uit om tennisliefhebbers tijdens zeven spannende speeldagen te verrassen met toptennis en kunnen niet wachten op de geweldige sfeer die de Eredivisie met zich mee brengt! De vier hoogste teams zullen zich plaatsen voor de Play-Offs, welke na de reguliere competitie in het weekend van 15 en 16 juni plaats vinden bij regerend landskampioen H.L.T.C. Leimonias. Onderaan deze pagina zijn de volledige spelerslijst van T.C. Suthwalda te vinden, evenals de speeldagen.

We hopen weer op veel publiek bij de thuiswedstrijden, dus noteer deze alvast in je agenda!

Spelerslijst

Niels Visker, Stijn Slump,  Miliaan Niesten,  Boy Westerhof, Jarno Jans, Abel Forger,  Sem Verbeek, Sander Arends, Tim van Terheijden en Robin Grit.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 528 372 310

Adres

Zuider Esweg 1C
7921 JC Zuidwolde

KVK-nummer

40045071